Start înscrieri! Cupa ”Valentin Dorca” la tenis de masă a ajuns la cea de-a X-a ediție

Sportivul Valentin Dorca, în parteneriat cu Primăria Municipiului Lugoj, C.S.M. Lugoj și C.S.H.F. Maraton `93 organizează cea de-a X-a ediție a concursului de tenis de masă Cupa ”Valentin Dorca”

Evenimentul va avea loc duminică, 21 iulie, la Sala de Sport ”Lavinia Miloșovici” din Lugoj. Festivitatea de deschidere va începe la ora 9.30, iar startul competiției este programat pentru ora 10.

Concursul a atras de fiecare dată jucători amatori și profesioniști din toate colțurile țării, având drept obiectiv principal să promoveze mișcarea, tenisul de masă și spiritul de echipă.

Cupa ”Valentin Dorca” seva desfășura pe mai multe categorii, respectiv Copii, Amatori și Elite.

La categoria Copii se pot înscrie toți cei în vârstă de 14 ani sau mai mici, iar primii patru clasați vor fi automat înscriși la Elite.

Categoria Amatori cuprinde un sistem în care primii doi jucători din grupă se califică, iar ceilalți vor juca automat în turneul B, de consolare.

Primii patru clasați vor fi înscriși automat în categoria Elite, unde au drept de joc toți jucătorii legitimați, activi sau inactivi (nu mai mult de 5 ani), alături de primii 50 de sportivi din clasamentul Amatour la zi și de cei calificați de la categoriile Amatori și Copii.

Taxa de participare este de 5 lei pentru copii și 15 lei pentru adulți, iar persoanele cu dizabilități se pot înscrie gratuit.

Câștigătorii, inclusiv cei din categoria de consolare, vor fi premiați cu diplome, medalii, cupe și materiale sportive. Se vor acorda și două premii speciale: ”Cel mai mic participant” și ”Fair play”.

Înscrierile se pot face atât prin intermediul evenimentului de pe Facebook, cât și prin SMS la numărul 0738/063090.

sursa: redesteptarea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.