Sute de ciclişti de talie internaţională, aşteptaţi la Cupa Max Ausnit

Ajunsă la cea de-a VI-a ediție, Cupa Max Ausnit, ce va avea loc la Lugoj, în perioada 29-30 iulie, va alinia la start aproape 400 ciclişti din România, Ungaria, Italia, Serbia, Franţa, Ucraina, Republica Moldova, Anglia şi Statele Unite ale Americii.

Dintre cluburile participante amintim pe CSA Steaua Bucuresti, Tuşnad Cycling Team, Mugenrace Team Prolog – din Ungaria, câştigători la categoriile din care au făcut parte în anii trecuţi, Nomad Merida CST, BikeXpert Racing Team – clasaţi pe podium la categoriile din care au făcut parte ediţiile precedente, CS Torpedo Vectra Zărneşti – o echipă de tradiţie în Romania (juniori) etc.

În prima zi a competiției, sâmbătă, 29 iulie, de la orele 17, sportivii vor avea de efectuat etapa de Circuit, ce va fi în centrul Lugojului.

Duminică se va desfășura proba de Fond pe un traseu lung de 117 km, cu aproape 1.000 de metri diferență de nivel, care va constitui o încercare dificilă atât pentru profesioniști, cât și pentru amatory.

Traseul cuprinde următoarele puncte de reper: Lugoj – Cireșu – Crivina – Hăuzești – Surducu Mic – Cliciova – Dobrești – Fădimac – Cliciova – Hezeriş.

Concursul va avea și o secțiune online, unde premiul cel mare este o cursieră în valoare de 4.000 de lei.

Evenimentul nu va fi lipsit nici de muzică, care va fi asigurată de DJ James Braddock.

”Şi în acest an avem o serie de noutăţi. Tricourile primite de invingători vor avea culoarea Fuchsia, care astfel devine un simbol oficial al competiţiei. Cu aceasta ocazie organizăm un concurs pe pagina de socializare, la adresa facebook.com/CupaMaxAusnit la care marele premiu este o cursieră în valoare de 4.000 lei. Sâmbătă vom avea un concert de muzică electronică suţinut de DJ James Braddock. Spectatorii vor putea participa la tombola gratuită, iar cei care au la ei un element de culoare Fuchsia vor avea şansă dublă la câştig” ne-a declarat Alex Popa, de la clubul organizator ACS Ciclism Dumbrăviţa.

Valoarea premiilor depăşeşte 10.000 euro, taxa de participare este zero, iar înscrierile se pot face pe www.raceday.ro.

Program:

Sâmbătă, 29 iulie / Centru Lugoj, platou Casa de Cultură

10:00 – 16:00 Ridicarea pachetelor de concurs

12:00 – 15:30 Workshop ”Cursele de şosea: organizare si participare” / CottonTex

15:00 – 23:00 Muzică electronică, DJ James Braddock

17:00 START Etapa 1 Circuit

20:00 Festivitatea de premiere, Tombolă pentru spectatori

Duminică, 30 iulie / Lugoj Centura Ocolitoare, parcarea A&O Trucks Stop

11:00 START Etapa 2 Fond

13:30 Sosirea primilor concurenţi

17:00 Festivitatea de premiere

sursa: redesteptarea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.