Timisoara ramane fara apa calda si caldura, din cauza unor lucrari.

Societatea de termoficare anunță că oprește apa caldă și căldura, din nou. Reprezentanții Colterm spun că,de data aceasta se desfășoară lucrări la una dintre stațiile de reglare-măsură care alimentează orașul cu gaze.

Potrivit oficialilor societății de termoficare, „din cauza unor lucrări care se vor efectua într-una dintre stațiile de reglare-măsură care alimentează cu gaze naturale municipiul Timișoara, atât la CT Centru cât și la CET Sud se va întrerupe alimentarea cu gaz, începând cu data de 11 octombrie, ora 8”.

Reprezentanții Colterm spun că lucrările care trebuie efectuate sunt complexe, astfel că nu pot preciza cu exactitate momentul în care va fi reluată alimentarea cu gaze. Totuși, ei estimează că furnizarea gazelor naturale se va relua în intervalul de timp cuprins între 11 octombrie, ora 18, și 12 octombrie, ora 18.

„În aceste condiții, Colterm este nevoită să facă următoarele schimbări în programul de furnizare a apei calde de consum și încălzirii, pentru ziua de joi, 11 octombrie: între orele 0 – 8 se va furniza atât încălzire cât și apă caldă de consum, în condiții normale, între orele 8 – 17 se va întrerupe furnizarea încălzirii și a apei calde, iar între orele 17-24 se va furniza doar apă caldă, la temperatură redusă la 45 grade C”, transmit oficialii societății de termoficare.

În funcție de informațiile privind reluarea furnizării gazelor naturale, Colterm va reveni cu programul de furnizare al apei calde de consum și încălzirii pentru ziua de vineri, 12 octombrie.

sursa: tion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.