Timisorenii, din nou in strada. Vor sa opreasca modificarea Codului Fiscal

Un nou protest în centrul Timișoarei. Oamenii au ieșit iarăși în stradă să-și spună nemulțumirile față de ordonanța de modificare a Codului Fiscal, care a fost publicată în Monitorul Oficial.

Timișorenii au venit în Piața Victoriei „înarmați” cu stegulețe și pancarte pe care au scris fel de fel de mesaje. Ei susțin că numai din stradă pot bloca PSD și ALDE să pună în practică Ordonanța de Urgență de modificare a Codului Fiscal, care a fost publicată vineri în Monitorul Oficial. Din centrul Timișoarei se strigă: “Rezistăm, nu cedăm!”, “DNA să vină să vă ia!”, “PSD, ciuma roșie!” și alte scandări. La ora începerii protestului în centrul orașului ss adunaseră aproape 500 de persoane iar Numărul lor a continuat să crească.

Protestatarii au ieșit să spună un „nu” hotărât modificării Codului Fiscal, respectiv trecerii contribuțiilor de la angajator la angajat.

„Guvernarea trebuie să urmărească bunăstarea cetățenilor, nu interesele proprii. Este responsabilitatea noastră, este viitorul nostru in joc, tine de fiecare dintre noi, este necesar să luăm atitudine si să nu le mai permitem să își bată joc”, au transmis organizatorii.

Timisorenii, din nou in strada

Detalii aici: http://bit.ly/2zCrANl

Posted by Timis online tion.ro on 12 Noiembrie 2017

Manifestanții au pornit apoi  în marș spre Judecătorie, pe un traseu aprobat deja de Primărie. Din Piața Victoriei au mers spre Piața Libetății, apoi pe strada E. Ungureanu, după care pe Eugeniu de Savoya, spre Palatul Justiției. Pe drum au scandat tot felul de lozinci, de la “Azi în timișoara, maine-n toată țara!”, la “PSD, ciuma roșie!”, “Hoții” și “Ieșiți din casă dacă vă pasă!”.

Protestatarii s-au întors în centrul orașului. Numărul lor a depășit 2.000.

Aproape de ora 21, manifestanții au plecat spre case. Protestul s-a încheiat fără incidente, iar timișorenii nemulțumiți de deciziile luat de Guvernul României și-au dat întâlnire în Piața Victoriei și duminica viitoare, la aceeași oră.

sursa: tion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.