Traficul în jurul zonei centrale e „roşu”. Circulaţia e blocată de lucrări pe bulevardul Michelangelo

Închiderea totală a circulaţiei pe bulevardul Michelangelo a dat complet peste cap traficul rutier spre şi dinspre zona centrală a oraşului. Tot bulevardul Pârvan, pasajul Michelangelo, bulevardul Eroilor de la Tisa sunt „roşii” pe harta de trafic a Timișoarei, fiind blocate de maşinile care merg bară la bară.

De la primele ore ale dimineţii şi până în jur de ora 10 circulaţia rutieră a fost total blocată în zona amintită. Cei care au avut „norocul” să se trezească blocaţi în coloana de autoturisme au stat zeci de minute pentru a înainta doar câţiva metri.
„DE EVITAT! Blocaj complet pe tot bdul Pârvan. De pe pod de la Michelangelo până la Universitatea de Vest am făcut 40 de minute. Mai am încă pe atât până la intersecţia cu Mihai Viteazul. Incredibil!”; „Bară la bară la pasajul Michaelangelo, pe ambele sensuri”, sunt doar două dintre mesajele prezentate pe reţeaua Facebook, pe grupul Info Trafic.
Vă reamintim că Primăria Timişoara a decis închiderea circulaţiei pe bulevardul amintit, pentru a finaliza lucrările de reparaţii înainte de debutul noului an şcolar, atunci când traficul va deveni infernal.

sursa: debanat.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.