Veste buna! S-au deschis toaletele pe autostrada A1

Vești bune pentru șoferii care circulă pe autostrada A1! Contractul de întreţinere a toaletelor a fost în sfârşit rezolvat şi spaţiile de servicii au fost deschise pentru public.

După ce şoferii au fost sfătuiţi să se abţină sau să coboare de pe autostradă pentru a-şi face nevoile fiziologice, pentru că spaţiile de servicii de pe A1 au fost închise, iată că problema s-a rezolvat în sfârşit şi incintele au fost redeschise. Chiar dacă administratorul drumului, Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara, a organizat din timp licitaţii pentru găsirea firmei care să se ocupe de curăţenie şi întreţinerea spaţiilor de servicii pe tronsonul de autostradă dintre Pecica şi Traian Vuia, contestaţiile lansate împotriva câştigătorilor concursului au blocat intrarea „în obiectiv” a firmei desemnate câştigătoare. În consecinţă, DRDP a fost nevoită să ţină spaţiile respective închise.

Problema s-a rezolvat şi începând de vineri, spaţiile de servicii de pe tronsonul de autostradă A1 de la Traian Vuia la Pecica sunt funcţionale în totalitate. Contractul cu firma care va asigura ordinea şi curăţenia în cele 8 puncte de pe acest sector, adică 4 spaţii de servicii pe fiecare sens, a fost semnat, drept urmare toaletele sunt accesibile pentru participanţii la trafic. De luni, 24 aprilie, vor fi predate prestatorului şi toaletele amplasate în spaţiile de pe tronsonul A1 Pecica – Nădlac punct de frontieră.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile de până acum şi vă îndemnăm să păstraţi curăţenia pe care o va asigura societatea prestatoare, cu personalul propriu”, au anunţat cei de la DRDP Timişoara, şi ca un îndemn către utilizatorii toaletelor.

sursa: tion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.