VIDEO: Autostradă prăbuşită în India; cel puțin un mort și peste 20 de răniți!

Cel puţin o persoană a murit, și peste 20 au fost rănite, dintre care două sunt în stare critică, după ce un întreg sector, lung de 30 de metri, dintr-o autostradă suspendată s-a prăbuşit din senin în oraşul Calcutta, India.

Presa din India anunţă că mai multe maşini, între care şi un autobuz, circulau pe acel sector în momentul dezastrului, fiind prinse sub dărâmături.

Persoanele rănite au fost transportate la Spitalul Seth Sukhlal Karnani Memorial, însă nu există informaţii legate de starea acestora pentru că reprezentanţii unităţii nu au fost autorizaţi să comunice public.

Mai mult, autorităţile nu au date certe legate de numărul exact al victimelor prinse sub bucăţile de beton prăbuşite. Echipele de salvare au lucrat toată noaptea pentru a-i aduce la lumină pe cei blocaţi sub dărâmături.

Acesta este al doilea accident major de acest gen, în Calcutta, în ultimii ani.

În 2016, 26 de oameni au murit şi alţi zeci au fost răniţi, după ce un pod aflat în construţie s-a prăbuşit în oraşul indian. Presa indiană acuză deficienţele de proiectare şi folosirea unor materiale de proastă calitate.

sursa: observator.tv

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.