VIDEO: Bogdan Ioan – primul bis din istoria emisiunii Vocea României

Prima seară a audițiilor pe nevăzute de la Vocea României a avut loc pe 7 septembrie și a adus o premieră: concurentul Bogdan Ioan a oferit primul bis din istoria emisiunii. E vorba de interpretarea piesei “Earth Song”, ce ni l-a readus în minte pe Michael Jackson.

Constănțeanul de 28 de ani este arhitect și un fan înrăit al lui Michael Jackson. Bogdan nu are studii muzicale, iar până la vârsta de 16 ani nu credea că va urma calea muzicii. Michael Jackson, artistul și omul, l-a făcut să devină interesat de această artă și, în cele din urmă, muzica a ajuns o adevărată pasiune. Regretul tânărului este că nu a avut ocazia să îl vadă în concert pe regele muzicii pop. Când Jackson a venit în România, Bogdan era prea mic, iar când a putut să obțină un bilet la un concert din Londra, Michael Jackson a plecat dintre noi.

Concurentul a ales să interpreteze “Earth Song”. Toți antrenorii s-au întors în câteva secunde, de cum au auzit timbrului său special. S-au ridicat de pe scaune și au mers pe scenă să îl felicite.

“Nu am crezut că o să se nască vreodată un om care să cânte așa. Toată lumea zicea <<pe Michael Jackson nimeni nu-l egalează, nimeni n-o să cânte ca el>>. Ai cântat foarte bine. Ai cântat ca el. Ai cântat impecabil. Fă-mă fericită și vino în echipa mea!”, a comentat Andra.

Tudor a făcut o trimitere la concertul susținut de Michael Jackson în ’92. După perioada comunismului și situația nu prea plăcută din acea vreme, venirea lui Jackson a fost un moment special și “a apărut visul ăla american pe care îl visam toți. Deci tu când ai cântat astăzi, mi-ai dat exact aceleași emoții pe care mi le-a dat Michael Jackson în 1992”.

Smiley a fost șocat pentru că nu credea că o să asculte așa ceva la Vocea României. “Nu am auzit niciodată pe cineva să cânte așa Michael Jackson. Realmente”. Și-a dorit să mai audă încă o dată audiția. Bogdan a cântat din nou piesa, fiind astfel primul concurent din istoria emisiunii pentru care s-a cerut bis. Tot Smiley a fost antrenorul ales.

sursa: infomusic.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.