VIDEO: Florin Salam, bătut în Italia: „A fost ultima cântare din viaţa mea“!

Florin Salam a transmis că este în siguranţă după ce a fost bătut la o nuntă din Italia la care a fost invitat să cânte. Manelistul susţine că a fost ţinut timp de 10 ore într-o cameră de hotel şi spune că nu va mai cânta niciodată.

Surse din anturajul manelistului au precizat pentru Libertatea că Florin Salam a reuşit să ia legătura cu prietenii săi din ţară şi le-a povestit că, după ce a fost lovit, a fost dus într-o cameră de hotel din Milano unde a fost ţinut timp de peste 10 ore de doi bărbaţi porecliţi Berică şi Versace.

„Sunt în siguranţă acum, dar asta a fost ultima cântare din viaţa mea. Nu mai cânt niciodată. Nu se merită. Eu trebuie să ajung la familia mea în viaţă. De astăzi nu mai cânt“, le-a spus Salam apropiaţilor.

Nu este cunoscut cu exactitate motivul altercaţiei, mulţi dintre cei prezenţi susţinând că totul a pornit de la dedicaţii, însă în ceea ce priveşte răpirea manelistului circulă informaţii potrivit cărora cei doi bărbaţi ar fi încercat să obţină de la manelist o sumă mare de bani în schimbul protecţiei.

Nu e prima oară însă când manelistul este implicat în astfel de altercaţii şi afirmă că nu va mai urca niciodată pe scenă.

Publicată de David Turcu pe Sâmbătă, 27 Octombrie 2018

Bărbatul care l-ar fi lovit pe cântăreţul de manele Florin Salam în timpul unei petreceri din Italia spune că era băut şi sub influenţa stupefiantelor în momentul în care a avut altercaţia cu Florin Salam. Bărbatul, Lower Stan, şi-a cerut scuze publice pe pagina personală de Facebook.

„Sunt Lower. Eu sunt băiatul cu accidentul de aseară, cu Salam. Nu am nimic cu Salam. Îmi cer scuze de la familia lui, de la mama lui, de la copiii lui. Eu sunt prieten cu Salam, Salam e naşul nostru de familie. Să ţineţi cont că nu am făcut, nu am avut nimic cu Salam, nicio problemă nu am avut cu el. Am fost numai prieteni. N-am avut divergenţe. Am fost băut aseară, drogat, nu am ştiut de capul meu ce fac. Eu îmi cer scuze încă o dată din partea mea la familia lui Salam, la mama lui, la copiii lui. Să ţineţi cont că eu pe Salam îl iubesc şi e familia noastră. Vă mulţumesc. Nu e cum zice lumea. Salam trebuie să vină să ne întâlnim, să-mi cer scuze de la el”, a transmis Lower Stan pe pagina personală de Facebook

sursa: adev.ro/phb71e

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.