VIDEO: Imagini revoltătoare într-un spital din țară. Medic, filmat în timp ce refuză internarea unui pacient: „Nu-mi merge pixul”

Un medic de la Spitalul Orăşenesc Băicoi a fost filmat în timp ce refuză internarea unui pacient trimis de la Spitalul Judeţean Ploieşti, iar într-un acces de furie rupe actele cu care persoana respectivă s-a prezentat la spital. „Nu-mi merge pixul”, răspunde medicul.

Potrivit unei înregistrări care a apărut în mediul online, o femeie s-a prezentat la Spitalul Orăşenesc Băicoi cu o rudă, trimisă de Spitalul Judeţean Ploieşti, unde medicii ar fi scris „retur internare Băicoi”.

Doctoriţa refuză internarea aparţinătorului femeii, iar întrebată asupra motivelor, răspunde: „Ştiţi care e chestia? Eu ies din gardă mâine la ora 8. Dacă îmi mai vin 20 ca dvs …”.

Femeia îî spune medicului că a venit la Băicoi pentru a-şi interna ruda, la care medicul îi spune: „Aţi venit şi vă trimit acasă”.

Întrebată de ce refuză internarea, medicul răspunde: „Nu vreau. (…) Internările nu se fac de la Ploieşti la Băicoi, aici eu hotăresc, nu Ploieştiul peste mine. (…) Nu-mi merge pixul”.

În cele din urmă, într-un acces de furie, doctoriţa rupe actele cu care femeia s-a prezentat la spital.

Managerul Spital Orăşenesc Băicoi, Irimescu Andreea, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că în acest caz a fost deschisă o anchetă.

sursa: gandul.info

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.