VIDEO: Atac armat în Las Vegas: 20 de morți și peste 100 de răniti. Un suspect a fost ucis

Focuri de armă automată au fost trase în timpul unui festival de muzică country în Las Vegas, în zona cazinoului Mandalay. Un suspect a fost anihilat.

UPDATE 11:30 Poliția a anunțat un nou bilanț. Este vorba despre 20 de morți și peste 100 de răniți. Anchetatorii au confirmat că atacatorul a tras de la un etaj superior al hotelului din apropierea locului în care avea loc festivalul de muzică country.

 

Din primele informații, atacatorul este „localnic”. Nu se știu alte detalii despre el. Până în acest moment nu sunt cunoscute motivele acestuia.

UPDATE 10:40 Poliția a anunțat că la fața locului nu mai este vorba despre vreun pericol, însă locul este închis pentru anchetă.

Un bilanț prezentat de presa locală arată că 20 de oameni ar fi murit. Doecamdată, insă, anchetatorii nu au confirmat acest bilanț provizoriu.

Totodată, încep să apară declarațiile martorilor. Ei spun că focurile de armă au fost trase dintr-un hotel din apropiere, de la înălțime.

“Am auzit pe cineva strigând: LA PĂMÂNT, după care toată lumea s-a pus jos. Eram unii peste alţii. Împuşcăturile parcă se auzeau din toate părţile. A fost o nebunie totală”, a declarat un martor pentru CNN.

În zonă avea loc un festival de muzică country. Sute de oameni au fost filmați cum fug de gloanțele unei arme automate.

sursa: stirileprotv.ro

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.