VIDEO: Incident dramatric la metroul din Roma; oameni prinși între treptele scării rulante!

Momentul în care scara rulantă de la metroul din Roma cedează și oamenii sunt prinși între trepte a fost surprins cu un telefon mobil.

Oamenii se aflau pe scara rulantă care cobora cu o viteză foarte mare. Imaginile surprinse arată că pe scară se aflau un număr foarte mare de persoane, iar viteza acesteia era foarte mare.

Potrivit cotidianului Il Messaggero, douăzeci de persoane au fost rănite după incidentul de la stația de metrou Piazza della Repubblica, din apropierea Stadionului Olimpic.

Dintre cei 20 de răniți, 5 sunt în stare gravă, fiind declanșat codul roșu de intervenție.

Printre răniți se numără fani ai echipei ȚSKA Moscova, care se îndreptau spre Stadionul Olimpic pentru meciul cu AS Roma, din Liga Campionilor.

“Am auzit un zgomot când a coborât, nu a mai fost timp pentru a ne salva.”, a declarat un martor.

Zeci de ambulanțe și două echipe de pompieri au intervenit la locul incidentului.

Deasemenea, primarul Romei a venit la locul accidentului pentru evaluarea situaţiei.

Vreau să mulţumesc forţelor de ordine, poliţiei, carabinierilor, paramedicilor şi pompierilor. Cu toţii au ajuns imediat la faţa locului pentru a-i ajuta pe aceşti oameni – a declarat primarul Romei.

Mai mulţi martori susţin că numeroşi suporteri ruşi erau în stare de ebrietate şi ar fi început să sară pe scara rulantă, făcând astfel ca mecanismul să cedeze.

Şi la stadion s-au înregistrat incidente. Doi ruşi şi un italian au fost reţinuţi de poliţie, iar un alt rus a fost înjunghiat într-o încăierare.

sursa: observator.tv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.