VIDEO: Maluma, cuvinte de laudă doar de suprafață, la adresa românilor. Replică virală pe Facebook, în urma unui mesaj denigrator!

Maluma a avut doar cuvinte de laudă la adresa românilor și a țării noastre, în general, după concertul de la București. Cel puțin la nivel de suprafață.

Imediat după concert, Maluma a publicat foarte multe Insta Story-uri în care le mulțumea românilor pentru atmosfera de la concertul lui și în care se declara foarte încântat de vizita în țara noastră, de oamenii pe care i-a cunoscut aici și de primirea pe care aceștia i-au făcut-o.

Însă, printre felicitări, cântărețul a strecurat într-un Insta Story și o insultă accidentală, pentru care a început să fie criticat imediat, motiv pentru care a șters rapid filmulețul respectiv.

Filmulețul lui Maluma a fost, însă, salvat și republicat de DJ Sebastian Coțofană și e redat, parțial, mai jos.

„A fost minunat să-I văd pe toţi oamenii aceia cântând piesele mele. Ştiu că ei nu cunosc limba engleză sau limba spaniolă, dar îmi ştiau melodiile“, a spus Maluma.

Maluma zice ca nu stim engleza si spaniola ? TAG unui prieten care stie engleza sau spaniola, sa ii aratam cati ne strangem, baby! ? #maluma #spanish #english #romania ??

Publicată de Sebastian Cotofana pe Duminică, 1 Iulie 2018

Mesajul DJ-ului, care îl critică pe Maluma, a devenit în scurt timp viral, ajungând la peste 800.000 de vizualizări.

Starul columbian nu e singurul care îi jignește pe români la ei acasă.

sursa: protv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.