VIDEO: Masini avariate la Timisoara de cabluri de troleibuz care s-au rupt

Mai multe mașini au suferit avarii, joi, la Timișoara după ce șoferii au lovit câteva cabluri de troleibuz care s-au rupt. Reprezentanții STPT spun că avaria a fost descoperită joi seară de un șofer de troleibuz. Asta în condițiile în care cablurile atârnau încă de joi de la prânz.

Cablurile au picat în intersecția de la Spitalul de Copii „Louis Țurcanu”, dar și pe Podul Mihai Viteazu. În primul dintre cazuri avaria a apărut încă de la orele prânzului, atunci când, în aglomerație, șoferii care circulau în zonă au fost nevoiți să facă manevre bruște pentru a evita impactul. Mai mult, unii dintre ei și-au avariat autoturismele după ce au observat prea târziu pericolul. Firele erau coborâte la nivelul parbrizului, iar în capătul ce atârna aveau prinsă câte o bucată de metal, cel mai probabil ancora cu care au fost prinse inițial.

Unul dintre timișoreni a reușit chiar să filmeze momentul în care atât el cât și șoferul din fața sa au lovit în plin cablul care atârna pe Podul Mihai Viteazu. Cei de la STPT (fostă RATT) au aflat despre avarie abia joi seară, atunci când un șofer de troleibuz a văzut firul rupt.

„Un șofer de pe troleibuz a văzut firul rupt joi seară, s-au făcut imediat remedieri. În continuare se fac cercetări pentru a se stabili cauzele”, spune Diana Pleșa, purtătorul de cuvânt al Societății de Transport Public Timișoara.

Șoferii care n-au reușit să evite cablurile pot merge la Societatea de Transport Public Timișoara, să depună cereri cum că le-au fost avariate mașinile de cablul STPT, iar cei de la societate vor cerceta ce s-a întâmplat, ne-a mai spus oficialul STPT.

sursa: tion.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.