VIDEO: Un copil de 10 ani cântă “Enter Sandman” de la Metallica

Invitat pe scenă la un concert Foo Fighters, un copil de 10 ani a optat să cânte la chitară o piesă de la Metallica. Publicul a fost în delir, momentul ajungând la scurtă vreme pe YouTube, filmat de către unul dintre spectatori.

Collier Cash Rule, un puști de 10 ani, a fost invitat pe scenă de solistul Foo Fighters în cadrul concertului pe care trupa l-a susținut recent în Kansas City, Missouri. Întrebat dacă știe să cânte la chitară, Collier a răspuns afirmativ fără rețineri, deși se afla în fața a peste 15.000 de fani Foo Fighters.

Puștiul a continuat să dea dovadă de și mai mult curaj, când, întrebat de Dave Grohl ce piese știe, nu a ales o melodie de la Foo Fighters, ci a altei trupe.

”Știu o grămadă de piese Metallica”, a răspuns Collier.

Grohl a acceptat bucuros provocarea și i-a înmânat chitara sa lui Collier. Puștiul nu a dezamăgit. A început să cânte la chitară ”Enter Sandman”, iar Dave Grohl a preluat vocea, spre încântarea publicului.

Intrigat de talentul și dezinvoltura lui Collier, Dave Grohl l-a întrebat pe puști ce alte piese de la Metallicamai știe. Acesta a început să cânte “Welcome Home (Sanitarium)”, publicul aprobându-l prin aplauze puternice.

Cucerit de Collier, Grohl a făcut apoi o glumă pe seama lui Ed Sheeran, care concerta în același oraș, într-o altă locație.

”Ed Sheeran cântă în seara asta peste drum, dar nu îl face pe Collier”, a declarat Dave Grohl, râzând.

Puștiul primește chitara lui Dave Grohl

La finalul momentului, Dave Grohl i-a dăruit lui Collier chitara sa, puștiul părăsind scena în aplauzele furtunoase ale publicului.

”Dacă găsesc chitara aia pe eBay săptămâna viitoare, am să te găsesc Collier”, i-a strigat Grohl de la microfon, stârnind râsetele publicului.

Concertul în cadrul căruia Collier a primit chitara lui Grohl face parte din turneul Foo Fighters de promovare a celui mai recent album, ”Concrete and Gold”. Lansat în septembrie 2017, discul s-a plasat pe prima poziție în topul american Billboard 200, primind review-uri foarte bune și din partea criticilor.

sursa: infomusic.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.